På svenska In English  Auf Deutsch
Priser i: 
   
 
Gratis frakt  
Rask leverering
30 dagers åpent kjøp

Hvorfor energi armbånd?Øk din styrke, ditt velvære og forbedre din søvn.

  energiarmbånd
   

Overalt der du befinner deg finnes positive og negative ladet partikler, kallet ioner. Disse partikler er aldri jevnt fordelt men varierer avhengig av elektriske felt, værsituasjon og geografisk beliggenhet. Ved forhold der negative ioner dominerer, tenderer mennesker og dyr å ha det best. Det er ingen tilfeldighet at kursteder, helsekilder og liknende anlegninger er plassert i nær tilknytting til sted med stort overskudd av negative ioner.

 
 

 

Amerikansk forskning

 

Miljö

Den seneste forskingen viser at kroppens celler fungerer best når ioneladningen er nøytral. Det er godt kjent at mange av de tingene som omgir mennesker og dyr i dag avgir positive ioner, for eksempel fjernsynsapparater, datorer, leseplater og mobiltelefoner. Dette fører til at vi til daglig har stor risiko at få et underskudd av negativ ioneladning som kroppen trenger for å ha det best.

Teknikken bak armbåndet kommer opprinnelig fra det amerikanske militære og er grunnen for vider forsking. Med armbåndet fra Good Balance kan du føle at fordelingen av ioner blir jevnet ut. Dette kan bidra til at du føler en rekke positive effekter. Uansett hvor du bor kan energi armbåndet hjelpe deg å gi en høyere grad av velvære, mentalt og fysisk.

 

Det finnes i dag et antall studier som viser at en altfor ion fattig eller positivt ladet luft, det vil si luft med unormal høy andel positivt ladet ioner trekker til seg støv og tørker ut luftveier. I større byer er luftforurensninger normalt forekommende, noe som minker antallet negative ioner i luften. På disse plasser er ion nivået redusert til halvparten sammenlignet med friskluft som gir et mindre sundt klima og omgivelser for kroppen.


 

 

 

Symptom ved for lite negativa ioner.

 

Enkelte ytre krefter som natur og klima kan påvirke mennesket negativt fysisk og psykisk. Det finnes vinder som inneholder en høy andel positive ioner, for eksempel Fønvinder. For følsomme personer kan en slik vind utløse hodepine, søvnproblemer og til og med depresjoner. Liknende effekter kan oppleves ved lavtrykk og før et torden vær.

EEn mulig forklaring til slike plager kan være at positive ioner bidrar til at stresshormonet serotonin frigjøres. Dette hormon spiller en rolle ved migreneanfall og har en sammentrekkende effekt på blodkar og luftrør. Hormonet kan også påvirke blodtrykk, føre til nervøsitet, depresjon og tretthet.

 

Det finnes en mengde fordeler med energi armbånd fra Good Balance.

 

bedre-balanse

Negative ioner har siden tidlig 1900 tall blitt brukt for å renske luften og gjøre den bedre å puste. Et fordelaktig ion klima finnes naturlig til fjells og ved fosser. Dette er grunn til at slike plasser er blitt brukt som helsekilder og kursteder.

Good Balance armbåndene har ført til positive helse effekter og bedre hverdag for tusenvis av kunder, men vil selvfølgelig variere fra person til person. Det finnes ingen garantier for at armbåndene fungerer for alle individer. Det mangler per i dag dokumentert medisinsk forsking over helsearmbandets påvirkning og resultatene kan ikke garanteres dette vil variere fra individ til individ.

 

                 
Shop energi armbånd nå
Rask leverering
Gratis frakt 
Produktene er på lager
30 dagers åpent kjøp
Handle på faktura
Sikker betaling
Kjøp 3 - betal for 2
Kundeservice
                 
                 

Good Balance

 

Kundeservice

 

Handle trygt

 

Distribusjonspartnere

 

Energi armbånd

       

Hvis Good Balance

Hvorfor energi armbånd?

Referanser

Ambassadør

Forhandler

 

Kontakt

Bytte og retur

Spørsmål og svar

Alminnelige villkor

Presse

 

    Klarna

    Faktura

    Delbetaling

    VISA

    Mastercard

    PayPal

 

     Postnord

    DB Schenker

 

Good Balance energi og magnetiske armbånd.

Samtlige produkter

Active

Casual

Shamballa

                 

Social media

 

Good Balance på Facebook

 

#goodbalancelifestyle

   

     Instagram

    Facebook

     Youtube

 

      Google+

      LinkedIn

      Pinterest

 
     

#goodbalancelifestyle handler om å finne balansen i alt du gjør. La din energi armbånd tjene som en påminnelse for dette.

Gratis frakt til alle land i verden

Good Balance språk


www.goodbalance.com | www.goodbalance.de | www.goodbalance.se | www.goodbalance.no