På svenska In English  Auf Deutsch
Priser i: 
   
 
Gratis frakt  
Rask leverering
30 dagers åpent kjøp

Spørsmål & Svar

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål som Good Balance kundeservice får. Ser lykkelig her før du kontakter oss for svaret er nesten helt sikkert under.

Produktene og dens funksjon

Hva er Good Balance?

Good Balance er et varemerke som eies av Good Balance Global AB, som tilbyr deg populær og verdsatt energi armbånd. Energi armbånd er også kjent som balanse armbånd, helse bånd, helse armbånd, magnetiske armbånd.

Hva er neagtive joner?

I dag er det studier som viser at altfor jonfattig eller positivt ladet luft, luft med unormalt høy andel av positivt ladede ioner, har evnen til å tiltrekke seg rusk og tørke ut luftrom. Den høye konsentrasjonen av negative ioner i Good Balance energi armbånd balanserer de positive ioner, noe som betyr at du får en bedre posisjon til å forbedre balansen, øke styrken din, sover bedre, redusere risikoen for reisesyke og så videre.

Hva gjør helsearmbåndet?

Good Balance-armbåndet virker sammen med kroppens naturlige elektriske felt og kompenserer underskudd av negative ioner i kroppens celler. Dette skjer gjennom frekvensladet hologram og en silikon blanding med høy andel negative ioner for å gi høyest mulig effekt. Vi vil nevne at dette ikke er et produkt som ufører mirakler og / eller fungerer for alle.

Hva er magnetisme og hvordan gjør magnetiske armbånd egentlig?

Helse og magnetisme er to begreper som lenge har gått hånd i hånd, og metoden ble først bygget i løpet av 1700-tallet. Magnetisme som en behandlingsmetode har fått økt oppmerksomhet i det siste. Magnetene kan påvirke blodstrømmen og økt oksygen, noe som betyr at man kan kvitte seg med avfallsstoffer og den generelle tilstanden og ytelsen øker. Magnetisme har også vist seg effektive i smerte, for eksempel, håndledd og revmatisme. En britisk studie viste at magnetiske armbånd kan lindre smerter i leddgikt pasienter, for eksempel. Studien ført til en betydelig reduksjon i symptomer blant personer med magnetiske armbånd. Good Balance magnetiske armbånd inneholder et forskjellig antall magneter (se under hvert produkt).

Hva er armbåndene laget av?

Silikon armbånd er laget av silikon som er blandet med vulkansk aske og tumalin med en høy andel av negative ioner og to hologrammer. Silikon armbånd med magnet har også innslag av metall.

Hvor mange negative ioner er det i armbåndene?

Armbånd fra Good Balance er ladet med høyest mulig andel negative ioner uten å påvirke armbåndenes farge. De negative ionene inngår i et mørkt pulver som fordeles ut i silikonet ved framstillingen av armbåndene, dette kan ha en viss innvirkning på lysere farger. Vi har på en nøyaktig måte testet frem den mengde som er mest optimal sett til funksjon og beholdelse av fargen og har en av verdens absolutt høyest ladet armbånd.

Inneholder armbåndene noen form for metall eller magnet?

Ja, noen armbånd gjøre det. Se under hvert produkt.

Hvor lenge vil det være før armbåndene gi effekt?

Det faktum at ingen vitenskapelige tester bevise at armbåndene fungerer, kan vi ikke uttale oss generelt om dette. Hva vi vet fra mange av våre kunder er at det varierer, og noen opplever kraft umiddelbart og andre etter et par uker. Litt erfaring dessverre ingen effekt.

Hvor lenge gir armbånd effekt?

Armbåndene har ingen utløpsdato for rent funksjonelle, men fremfor alt silikon armbånd vanligvis bære en del, og må kanskje byttes ut etter ni måneder til ett år.


Bruk av produkter

Kan jeg bruke armbåndet kontinuerlig?

Vi anbefaler at du bruker armbåndet hele tiden også når du sover. Dette for at effekten skal bli bedre.

Kan armbåndene brukes i vann, dusj, stranden etc?

All ren silikon armbånd fra Good Balance er vanntett og kan brukes fritt i disse miljøene. Armbåndene som har elementer av metall anbefales å bli fjernet ved kontakt med vann.

Må hologrammet være i kontakt med huden for å erholde effekt?

Nei, vi anbefaler at armbåndet sitter slik at det kan beveges ‘’fritt” rundt handleddet.

Spiller det noen rolle hvilken side armbåndet sitter på?

Nei. Bruk armbåndet på den side som føles best, det går også utmerket an å bruke en eller flere armbånd på begge handledd. Mange kunder velger også å bruke dem på ankelen da det gir samme effekt som ved bruk på handledd.

Hvilken størrelse bør jeg velge?

Det er opp til hver enkelt. Bære et armbånd skal føles komfortabelt og ikke ubekvemt, det skal ikke sitte hverken for hardt eller for løst. Armbåndet er fleksibelt og kan strekkes og enkelt tres over din hand og handledd.

Hvilke størrelser er tilgjengelige?

Det vises under hvert produkt.


Syk, gravid eller usikker

Er det trygt å bruke Good Balance armbånd?

Armbåndene fra Good Balance er lastet med naturlig energi produsert av naturen selv. Har du noen sykdom eller er usikker, bør du konsultere legen din før bruk.

Kan jeg bruke armbåndene når jeg er gravid?

Du bør ikke bruke magnetiske armbånd hvis du er gravid. Armbåndet uten magneten vil ikke være noen fare, men hvis du føler deg usikker, bør du konsultere legen din.

Jeg har en sykdom, kan jeg bruke armbåndene da?

Du bør ikke bruke magnetiske armbånd for eksempel hvis du har en pacemaker. Ellers bør du konsultere legen din dersom du er usikker.

Kan barn bruke armbåndene?

Armbåndene fungerer på samme måte hos barn som hos voksne.


Bytte eller retur

Hva gjør jeg hvis jeg vil endre min armbånd?

Gå til vår kundeservice for å finne ut hvordan.

Hva gjør jeg hvis jeg ønsker å returnere produktet?

Gå til vår kundeservice for å finne ut hvordan.


                 
Shop energi armbånd nå
Rask leverering
Gratis frakt 
Produktene er på lager
30 dagers åpent kjøp
Handle på faktura
Sikker betaling
Kjøp 3 - betal for 2
Kundeservice
                 
                 

Good Balance

 

Kundeservice

 

Handle trygt

 

Distribusjonspartnere

 

Energi armbånd

       

Hvis Good Balance

Hvorfor energi armbånd?

Referanser

Ambassadør

Forhandler

 

Kontakt

Bytte og retur

Spørsmål og svar

Alminnelige villkor

Presse

 

    Klarna

    Faktura

    Delbetaling

    VISA

    Mastercard

    PayPal

 

     Postnord

    DB Schenker

 

Good Balance energi og magnetiske armbånd.

Samtlige produkter

Active

Casual

Shamballa

                 

Social media

 

Good Balance på Facebook

 

#goodbalancelifestyle

   

     Instagram

    Facebook

     Youtube

 

      Google+

      LinkedIn

      Pinterest

 
     

#goodbalancelifestyle handler om å finne balansen i alt du gjør. La din energi armbånd tjene som en påminnelse for dette.

Gratis frakt til alle land i verden

Good Balance språk


www.goodbalance.com | www.goodbalance.de | www.goodbalance.se | www.goodbalance.no